Schrijf je in voor de digitale infoavond!

Schrijf je in voor de digitale infoavond!

Het is dit jaar jammer genoeg niet mogelijk om kandidaat-leerlingen en ouders zoals gewoonlijk op school te ontvangen voor onze infoavond met onthaalprogramma voor de jongeren.

Daarom hebben we een digitaal alternatief voorzien, dat plaatsheeft op donderdag 25 februari 2021 om 19 uur. Hier zullen we proberen om zowel alle praktische informatie mee te geven als een goed beeld te schetsen van het leren en het leven hier op school, hoe wij leerlingen begeleiden, hoe wij de ouders betrekken bij het schoolgebeuren, welke mogelijkheden er zijn en dan kunnen we hopelijk inspelen op de vragen die iedereen nog heeft en dergelijke meer.

Om praktische redenen is het nodig om je hiervoor vooraf in te schrijven. Dat kan door te klikken op deze link en je e-mailadres in te geven. Eventueel kan je ook een vraag formuleren die je graag zou willen beantwoord zien. Het is nodig om je in te schrijven voor dinsdag 23 februari om 20 uur. Na de inschrijving voor de digitale avond krijg je dan een mail van ons terug met daarin een link die je toelaat om op 25 februari deel te nemen aan de infoavond.

Het is daarnaast nu ook al mogelijk om de school alle administratieve gegevens te bezorgen die nodig zijn voor de inschrijving van je zoon of dochter uit het 6de leerjaar. Dat kan via deze link.

Op die manier verloopt de eigenlijke – ook digitale – inschrijving op zaterdag 24 april 2021 vanaf 9 uur ook vlotter.

Op ons openschoolweekend van 20 en 21 maart zijn wel rondleidingen mogelijk op school van groepjes van drie personen (moeder, vader en de kandidaat-leerling) met het respecteren van de coronamaatregelen. Hierover verneem je binnenkort meer op de digitale infoavond of via onze website.

Het is verder altijd mogelijk om onze brochure te raadplegen op deze website of om een exemplaar op papier aan te vragen met een mailtje naar info@sintmichiel-schoten.be

Wij hopen dat je op deze manier als belangstellende alle informatie krijgt die je nodig hebt!

Hopelijk tot snel!


Reageren is niet mogelijk.