TWEEDE DIGITALE INFOAVOND DONDERDAG 18 MAART 2021 – 19 uur

TWEEDE DIGITALE INFOAVOND DONDERDAG 18 MAART 2021 – 19 uur

Om nog meer ouders van kandidaat-leerlingen de kans te geven informatie te krijgen over onze school en omdat het Openschoolweeekend door de coronamaatregelen voorlopig niet kan doorgaan, organiseren we een tweede digitale infoavond op donderdag 18 maart 2021, om 19 uur.

We zullen trachten om zowel alle praktische informatie mee te geven als een goed beeld te schetsen van het leren en het leven hier op school, hoe wij leerlingen begeleiden, hoe wij de ouders betrekken bij het schoolgebeuren, welke mogelijkheden er zijn en dan kunnen we hopelijk inspelen op de vragen die de deelnemers vooraf hebben kunnen doorgeven.

Om praktische redenen is het nodig om je hiervoor vooraf in te schrijven. Dat kan door te klikken op deze link en je e-mailadres in te geven. Eventueel kan je ook een vraag formuleren die je graag zou willen beantwoord zien. Het is nodig om je in te schrijven voor dinsdag 16 maart om 20 uur. Nadien krijg je dan een mail van ons terug met daarin een link die je toelaat om op 18 maart deel te nemen aan de infoavond.


Reageren is niet mogelijk.