Andere benodigdheden

Andere benodigdheden

De nieuwe leerlingen krijgen de kans om met hun klassenleraar en klasgenoten kennis te maken op het onthaalmoment van 30 augustus 2017 om 9 uur.

Aansluitend om 10.30 uur bieden we de gelegenheid om al een aantal zaken aan te schaffen die je nog nodig hebt, zoals:

  • turnpakken: tijdens de les lichamelijke opvoeding dragen de leerlingen een uniform. Deze kan men eind augustus tijdens het onthaalmoment komen passen en meteen aankopen (zie bestelbon). Wat het schoeisel betreft, hebben de leerlingen turnpantoffels met gladde en lichtgekleurde zool voor binnen en loopschoenen voor buiten nodig.  Schoeisel is echter niet te verkrijgen in de school.
  • Cursusblokken met hoofding van de school
  • agenda
  • rugzakhoes die speciaal voor onze leerlingen is ontworpen. Dankzij een aantal sponsors kunnen wij deze kwalitatief hoogstaande rugzakhoes aan deze lage prijs aanbieden. Met deze rugzakhoes of flover zijn alle Sint-Michielers goed zichtbaar op de fiets !
  • Eventueel is het mogelijk om alles in orde te brengen om een locker in de school te huren. Als leerlingen een locker hebben kunnen ze daar ’s ochtends materiaal in kwijt dat ze pas later op de dag nodig hebben.

Alle praktische info rond de aanschaf van dit materiaal wordt gegeven bij de inschrijving, zodat iedereen goed op de hoogte is.