Openschooldag

Openschooldag

Wegens de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, werd onze aanpak dit jaar aangepast om ouders en kandidaat-leerlingen de nodige informatie te geven over onze school.

Vanaf de digitale infoavond van donderdag 25 februari, kan u via de website een afspraak maken voor een individuele rondleiding voor ouders en kandidaat-leerlingen tijdens het infoweekend van zaterdag 20 en zondag 21 maart 2021.

Deze rondleidingen zullen volledig coronaproof verlopen: dat wil zeggen dat groepjes van maximaal drie mensen (2 ouders en de kandidaat-leerling) zullen worden rondgeleid door één personeelslid van de school. Iedereen draagt een mondmasker en er zal voldoende afstand worden gehouden. Er zijn een beperkt aantal personen tegelijk op school.

Deze rondleidingen kunnen enkel na afspraak.

Het is een uitstekende gelegenheid om de gebouwen van de school te zien, meer te weten te komen over wat wij aanbieden, hoe wij leerlingen begeleiden, wat er allemaal op school gebeurt en om alle vragen te stellen die je als ouders of kandidaat-leerling kan hebben.