Inschrijvingen en infomomenten schooljaar 2024-2025

Inschrijvingen en infomomenten schooljaar 2024-2025

Online infoavond

Op donderdag 1 februari 2024 organiseren we om 19 uur een online infoavond voor ouders van kandidaat-eerstejaars. Tijdens deze infoavond stellen we de werking van de school voor en zoomen daarbij in op het 1ste jaar.

Om praktische redenen is het nodig om u hiervoor vooraf in te schrijven. Zo kunnen we u tijdig de link bezorgen. Inschrijven kan tot en met maandag 29 januari 18 uur.

Openschooldag

Maak kennis met onze school op zondag 10 maart van 13 tot 17 uur. We bieden onder andere kennismakingsgesprekken met kandidaat-eerstejaars en hun ouder(s), rondleidingen en infolesjes Latijn aan. Inschrijven voor de kennismakingsgesprekken kan vanaf half februari via deze website. Voor de infolesjes Latijn hoef je op voorhand niet in te schrijven.

Tijdens de openschooldag werd er een taalquiz voorzien. De oplossingen kan je vinden onder deze link.

Inschrijvingen schooljaar 2024-2025

Inschrijven voor het 1ste jaar gebeurt via een aanmeldprocedure. Meer info vindt u binnenkort op de website van de school of via https://brasschaat-schoten-so.aanmelden.in.

Inschrijvingen van het 2de tot het 6de jaar vinden plaats op vrijdag 28 juni van 13 tot 17 uur. We werken hiervoor op afspraak. Vanaf maandag 3 juni kan u bellen om een afspraak te maken.


Reageren is niet mogelijk.